0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Alcoholproblematiek in het sociale domein

Welkom
Bij veel sociale problemen speelt alcohol een rol, ook al zijn we ons daar niet altijd bewust van.
Eén van de doelen van het Nationaal Preventieakkoord is daarom het terugdringen van problematisch alcoholgebruik. 
Het Trimbos-instituut, Sociaal Werk Nederland en VKN willen met deze vragenlijst in kaart brengen hoe het sociaal werk hieraan kan bijdragen.

Voor wie?
De vragenlijst is bedoeld voor alle sociale professionals.


Instructie:

  • Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.
  • Het invullen is anoniem; we vragen niet naar uw persoonsgegevens.
  • In de vragenlijst bedoelen we met ‘problematisch alcoholgebruik’ een drinkpatroon dat leidt tot lichamelijke klachten, psychische en/of sociale problemen waarbij het alcoholgebruik de adequate aanpak van deze problemen verhindert. Het aantal glazen alcohol dat iemand drinkt is daarbij niet leidend.

Alvast dank voor het invullen!
 

               

 

 

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.