0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Jong Trimbos

Een werkgroep van collega's die nog maar kort bij het Trimbos-instituut werken en vanuit die frisse blik ideeën pitchen. Is dat een goed idee?

Beste collega,

Je ontvangt deze enquête omdat je korter dan 3 jaar bij het Trimbos-instituut werkt. Wij - Dewi en Guido van communicatie - werken zelf ook nog maar kort bij het instituut. We zijn benieuwd wat er gebeurt als we 'verse' collega's af en toe bij elkaar brengen. En we die tijd benutten om te bedenken hoe wij het Trimbos-instituut over een paar jaar voor ons zien. 

Met deze enquête hopen we er achter te komen of andere 'jonge Trimbossers' (waarbij het dus niet om leeftijd maar om dienstjaren gaat) hier ook nieuwsgierig naar zijn en willen bijdragen. De uitslag van deze enquête bepaalt hoe we verder gaan. 

Dus: laat het ons weten! Heel veel dank voor het invullen!

Er zijn 6 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.