0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Inventarisatie deelnemers en belangstellenden 'Praten over (problematisch) cannabisgebruik'

 

 

Beste deelnemer,

Dank voor je belangstelling voor ons traject 'Praten over (problematisch) cannabisgebruik'. Doel van dit traject is om het voor professionals rondom kwetsbare jongeren makkelijker en vanzelfsprekender te maken om in gesprek te gaan over cannabisgebruik en vermoedens van problematisch gebruik. Een traject van ruim twee jaar dat wij samen met jou als professional op willen zetten en uit willen bouwen. Hierbij wordt steeds een andere doelgroep of setting centraal gesteld, zoals jongeren met een lichte verstandelijke beperking, het jongerenwerk, de jeugdhulp en justitiële (jeugd)inrichtingen.

Omdat wij de expertise van professionals zo goed mogelijk willen benutten gedurende dit traject stellen we je een aantal vragen. Het beantwoorden van deze vragen is vrijwillig en je kan op elk moment stoppen.

Met het invullen van deze gegevens geef je ons toestemming om deze informatie te verwerken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de projectleider Marjan Möhle, mmohle@trimbos.nl