0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Welkom bij het onderzoek naar gamen!!

16+

  • Voor wie? Deze vragenlijst is voor mensen die weleens gamen en ouder zijn dan 16 jaar. Het gaat om digitale games of computerspellen, maar het maakt niet uit op welk apparaat je speelt.

 

  • Wat is het doel? Hoe houd je gamen leuk en gezond? Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar games, je motivatie om games te spelen en gezond gamen. Met dit onderzoek willen we een zelftest ontwikkelen die je een passend advies kan geven over je eigen gamegedrag.

 

  • Hoe lang? De vragenlijst invullen duurt ongeveer 15 à 20 minuten.

 

  • Prijs. Na je deelname kun je een cadeaubon van 50 € van GAMEGEAR.BE winnen. Aan het eind van de lijst wordt daarom gevraagd om je e-mail adres in te vullen, maar dit hoeft niet. Je e-mail adres wordt alleen gevraagd om je te kunnen bereiken als je de prijs hebt gewonnen. Je e-mail adres kan niet gekoppeld worden aan de ingevulde antwoorden, en wordt direct na het uitreiken van de prijzen verwijderd.

 

  • Anoniem. Er zullen soms persoonlijke vragen worden gesteld over je ervaringen, motivaties en mening. Je kunt deze vragen eerlijk beantwoorden, want deze vragenlijst is anoniem. Je bent in de uitslagen van het onderzoek nooit herkenbaar als persoon. Dit betekent dat er geen gegevens worden verzameld die tot jou herleidbaar zijn. Ook de link naar de vragenlijst is een niet-gepersonaliseerde link.

 

  • Vrijwillig. Je deelname is vrijwillig. Op ieder moment kun je kiezen om niet (meer) deel te nemen aan het onderzoek. Als je wilt stoppen tijdens het onderzoek, klik dan boven in het scherm op de knop “Annuleren, verwijder alle ingevulde antwoorden”.

 

  • Vragen. Heb je vragen of een opmerking over dit onderzoek? Mail dan naar de onderzoeker: trooij@trimbos.nl

 

Klik op ‘Volgende’ om aan te geven deze tekst begrepen te hebben en toestemming te geven voor deelname aan het onderzoek.